tips.jpg

Ons patroon, jouw stijl

Het is aan jou welke kleur en grootte spijkers je in je muur slaat. Ook mag je helemaal zelf weten welke dikte en kleur garen je gaat gebruiken. Of gebruik je liever elastiek? Of ijzerdraad? Of meerdere kleuren tegelijk? Hieronder vind je nog meer ideeën om het patroon nog persoonlijker te maken.

 

Laat maar hangen 1

Wanneer alle spijkers geheel omwikkeld zijn met garen en je tekst of afbeelding zijn gereed, knip het garen dan niet af, maar laat het nonchalant hangen met de resterende bol op de grond of neergelegd op een kastje of plankje ernaast.

 

Laat maar hangen 2

De spijkers zitten nu toch al in de muur. Je kan er best één van het patroon gebruiken om er een leuke bijpassende hanger aan te hangen.

 

Glow in the dark

Een spijkerpatroon in de (kinder)slaapkamer kan je ook met 'glow in the dark' garen omwikkelen voor een mooi lichtgevend effect.

 

EL wire

Een spijkerpatroon kan je ook met 'EL wire' omwikkelen. Stekker in het stopcontact en je hebt een zeer origineel lichtkunstwerk aan de muur.

 

Decoratiestickers

Je kan een spijkerpatroon extra persoonlijk maken door decoratiestickers op de achtergrond te plaatsen. De decoratiestickers zijn door ons te tekenen en te leveren. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

 

Kralen rijgen

Rijg aan het garen op een enkele plek een paar kralen.

 polaroid_vrouwkraal.jpg

Letters opvullen

Je kan alleen de contouren van een spijkerschrift laten zien, maar je kan ook de letters opvullen met garen. Kijk op de pagina 'uitleg werkwijze' hoe je dat doet.

 

Achtergrond opvullen

Je kan ook juist de tekst of afbeelding leeg laten en juist de achtergrond opvullen met garen. Kijk op de pagina 'uitleg werkwijze' hoe je dat doet.

 

tipsgevuld.jpg

Op maat

Ben je op zoek naar een leuke spreuk (bijvoorbeeld in dialect) en staat deze niet in onze webshop? Of zie je graag de naam van een vriend, vriendin, zoon of dochter in spijkerschrift? Wij kunnen vrijwel elke tekst en afbeelding omzetten in een spijkerpatroon. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

 

Kant en klaar

Wij bieden de mogelijkheid om jouw gekozen patroon kant en klaar op paneel te leveren. Wij slaan de spijkers in een paneel naar keuze en wikkelen het garen naar keuze. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

© 2013 - 2018 spijkerpatroon (string art) | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie