Linda Wolkers

De webwinkel is op 13 februari 2013 opgericht door creatieve duizendpoot Linda WolkersIn 1996 behaalde ze haar diploma aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam en ging meteen aan het werk. Naast haar baan als grafisch vormgever volgde ze in 2002 de opleiding Binnenhuisarchitectuur. Met ook dit diploma op zak was het in 2004 de juiste tijd om haar eigen bedrijf te starten: ATLJ Vormgeving.

 

Spijkerpatroon

Naar het originele idee van Mo Man Tai, gezien op de woonbeurs Amsterdam 2012, bestond de nieuwjaarskaart van ATLJ Vormgeving dat jaar uit het allereerste spijkerpatroon ‘Happy New Year Merry X-Mas’. Bedoeld als een eenmalig iets. Maar dit patroon bleek bij de ontvangers een groot succes. Velen vroegen of er ook andere teksten ‘op maat’ gemaakt konden worden. Ja natuurlijk, leuk! En daarmee was de webwinkel op 13 februari 2013 geboren! 

 

Evelyn Voskamp

Een bezige bij met administratieve/boekhoudkundige achtergrond en daarnaast altijd creatief en ondernemend bezig. Na jaren mede-eigenaar te zijn geweest van wolenbreiboetiek.nl weer terug in een financieel administratieve baan. Een eigen webwinkel en creatief bezig zijn bleef echter trekken. In de zomer van 2016 heeft ze naast haar huidige baan de webwinkel herinneringskoffer.nl overgenomen. Toen Linda te kennen gaf te willen stoppen met spijkerpatroon.nl kon Evelyn dit niet aan haar voorbij laten gaan. Creatieviteit ten top, super om dit voort te mogen zetten! 

 

Ilona vanWijk

Per december 2018 heb ik Spijkerpatroon overgenomen. Ik zit altijd vol ideeën en ben erg creatief. Toen ik dus zag dat spijkerpatroon te koop stond hoefde ik er niet heel lang over na te denken. Inmiddels zit ik al weer vol met nieuwe ideeën en ga deze zeker in het 2019 verder uitwerken. Hou de website in de gaten voor nieuwe ideeën.

© 2013 - 2019 spijkerpatroon (string art) | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie